موسسه nutritionfatcs.org

Healtfull habits , phyter foods شرکت وبنیان

تاثیر انتخاب غذا بر رو ی گرمایش جهانی و مصرف لبنیات (گوشت مایع )بر سلامت کودکان ما 3

این نوشته ادامه دو نوشته قبلیست

دکتر بنجامین اسپاک

محترم ترین متخصص اطفال تمام دوران در یکی از پروفروش ترین کتاب های تاریخ بشر نوشت

توصیه میکنه همه کودکان باید بدون دریافت هیچ گونه لبنیات و گوشت رشد کنن

بچه ها باید درباره انتخاباشون تصمیمم های اگاهانه بگیرن تا وقتی به سن بزرگسالی رسیدن اگاه و فرهیخته بشن واماده بشن خدمت گزارانی مسولیت پذیر برای سیاره و خدمتگزارانی مسولیت پذیر برای بدن خودشون باشن

به ارگانیک بودن سبزیجات و میوه ها اشاره میکنه و ترس از افت کش

داشتن برچسپ ارگانیگ یا غیر ارگانیک میوه هاوسبزیجات نباید مردمو بترسونه به دلیل افت کش ها میدونین مطالعات مدل سازی شیمی محاسباتی توصیه میکنه

اما گزارش های سازمان بین الملل در باره گرمایش جهانی،کمبود اب و گونه ها و تخریب جنگل امازون

جیم موریس هیکس نویسنده تغذیه سالم ،جهان سالم

هفت میلیارد ادم روی این سرزمین وجود داره چیزی که ما می خوریم نشون میده چطور باید از سیاره استفاده کنیم

این که دچار کمبود زمین برای پرورش و غذا برای حیوانات شدیم

داریم جنگل های بارونی رو می سوزونیم

91 درصد زمین های امازون را صنعت دامپروری استفاده می کند

دکتر ریچارد اپن لندر

پژوهشگر محیط زیست و نویسنده انتخاب غذایی و پایدرای

انتظار میره تا سال 2030 کمبود 40 درصدی در اب شیرین داشته باشیم

اینا فقط با انتخاب ها غذایی مون مرتبط نیستن و چیز خیلی پیچیده ای هستن

با متغیر های اجتماعی سیاسی و اقتصادی وفرهنگی

اما چند حقیقت جالب

70 درصد زمین های قابل کشت صرف پرورش محصولات کشاورزی برای دام ها میشه نه انسان ها

به طور میانگین 2400 گالن اب و 5.5 کیلو غلات برای پرورش گوشت صرف میشه

سالانه پنج میلیون هکتار جنگل های بارانی نابود می شوند

تا کمپانی ها بتوانند حیوان ها را بچرانند وبرای این حیون ها غذا پرورش بدن


به فضولات 80 میلیارد خشک زی که سالانه برای غذا کشته میشن رسیدگی نمیشه

وارد حوزه ابمون واقیانوس هامون میشن

و الودگی بسیاری ایجاد میکنن

وقتی بحث گرمایش جهانی میشه اخیرا حدود 14.5 درصد در کل اثر گرمایش جهانی تاثیر پذیر بوده

سهمی بزرگتر از حمل و نقل و جهانی با هم

احشام بالغ بر 53 درصد اکسید نیتروژن و 44 درصد متان و5 درصد کل دی اکسید کربن ازاد شده در اتمسفر ازاد میکنند

دکتر dr richard oppenlander

پرورش احشام وخوردن ماهی

تولید لبنیات یکی از عوامل سهیم در تغییر اب وهوا هستند

گوشت گاو با علف ارگانیک هیچ گاوی انتی بیوتیک مصرف نمیکنه این هم ایده خوبیه

اما مشکل داره

از دیدگاه زیست محیطی بسیاری جنبه ها پرورش گاو علفچر ناپایدار تر از حیوانات تغذیه شده به روش صنعتیه

ودلیلش اینه که زمین بره ممکنه حدود 3.5 کیلو خوراک نیاز باشه تا 450 گرم فراورده حیوانی تولید شده اگه گوشت گاو باشه

اما در شرایط چراندن با علوفه گاهی اوقات تا ده برابر بیشتر از اونه؛گاهی ممکنه 70 یا 80 برابر بیش تر از گوشت گاوی که از غلات تغذیه میکنه

بعلاوه از نظر تغییرات اب و هوایی گله علفچر 40 تا 60 درصد گا گلخانه ای بیشتری تولید میکنه

یعنی متان کربن دی اکسید کاربری زمین تغییر میکنه نسبت به گاوی که از غلات تغذیه می کنه

اما در مورد سید بی رویه ماهی انتظار میره تا سال 2048 تمام ماهی های که به عنوان تجار می شناسیم در اقیانوس خالی بشن

و اقیانوس میمیرن اگه اقیانوس ها نابود بشن زندگی ما هم تمومه( این رو تو چند قسمت مستند سیاره ابی هم تکرار میکردن )

برای حیوانات همه مردم نازی هستند برای ان ها زندگی مانند یک (اردوگاه مرگ) تربلینکای ابدیست

ایزاک بشویس بازمانده هولوکاست و برنده جایزه نوبل

میدونی همه دران راجب به هولوکاست صحبت می کنند اما هولوکاستی که ما درباره حیوانات انجام میدیم پس چی

احتمال داره تا سال 2050 همه کره زمین گیاه خواربشن

و در اخر میدونین چه چیز ما یگانه است ما تنها گونه بین میلیون ها گونه هستیم که در هماهنگی با طبیعت زندگی نمیکنه

بعلاوه از نظر تغییرات اب و هوایی گله علفچر 40 تا 60 درصد گازگلخانه ای بیشتری تولید میکنه

یعنی متان کربن دی اکسید کاربری زمین تغییر میکنه نسبت به گاوی که از غلات تغذیه می کنه

اما در مورد سید بی رویه ماهی انتظار میره تا سال 2048 تمام ماهی های که به عنوان تجاری می شناسیم در اقیانوس خالی بشن

و اقیانوس میمیرن اگه اقیانوس ها نابود بشن زندگی ما هم تمومه( این رو تو چند قسمت مستند سیاره ابی هم تکرار میکردن )

و در اخر میدونین چه چیز ما یگانه است ما تنها گونه بین میلیون ها گونه هستیم که در هماهنگی با طبیعت زندگی نمیکنه